Pages

Wednesday, October 9, 2013

Tempat Buang Sampah Dari Barang Recycle

Sekarang nie kat opis sedang sibuk dengan persiapan untuk audit 5S. Annaz pun tak terkecuali. Macam idea masing-masing untuk menjayakan apa yang telah dirancang.

Disebabkan kempen "Hijau", jadi semuanya kena guna barang-barang recycle macam kotak, kertas, botol-botol dan sebagainya. Annaz pula kena sediakan tempat buang sampah yang mana mesti diasingkan mengikut kategori seperti kertas, botol dan aluminium..

Annaz bekerjasama dengan rakan setugas membuat tempat pembuangan sampah tu dari kotak A4 terpakai. Jadi inilah hasilnya..



Annaz berpuas hati dapat menyelesaikan tugasan ini. Terima kasih atas kerjasama kawan-kawan.

 

2 comments:

  1. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete